FRA SKJERN TIL VARNÆS

Heldagstur med show og oplevelser!

Holder du ligeså meget af den danske klassiker, Matador, som vi gør? Så har du nu muligheden for at dykke ned i serien sammen med os. Vi kører til Oplevelsescenteret Nyvang på Sjælland og ser forestillingen Fra Skjern til Varnæs. Derudover skal vi selvfølgelig også spise en nostalgisk middag hos Madam Blå, inden vi om aftenen kører retur igen til Jylland.

Med i prisen følger der

  • Morgenmad
  • Sandwich
  • Entre til Nyvang Oplevelsescenter
  • Billet til forestillingen Fra Skjern til Varnæs
  • Forfriskning i pausen
  • 2-retters middag hos Madam Blå

Er du i tvivl om noget? Så hjælper vi gerne på 86 28 43 88.

Fra Skjern til Varnæs

I forestillingen Fra Skjern til Varnæs inviterer Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte tv-serier – nemlig Matador.

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af tv-seriens elskede karakterer, rejser han fra familie til familie i Korsbæk og fortæller små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelige serie og om sine møder med nogle af de skuespillere, der medvirkede.

Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i tv-serien, da disse sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden. Musikken er usynlig og synlig på samme tid og altid meget nøje udvalgt til de enkelte scener.

Kort sagt: En glad og musikalsk forestilling i selskab med de elskede figurer og personligheder fra Matador.

 

Oplevelsescenter Nyvang

I Oplevelsescenter Nyvang kan du opleve livet og hverdagen i den lille andelslandsby i midten af 1900-tallet. Vi er et anderledes og levende oplevelsescenter, hvor du kan røre, gøre, smage, prøve, dufte og lege dig gennem historien.

På husmandsstedet er der tændt op i komfuret, og kaffen er lavet med erstatningen Richs. Du er velkommen til at smage, måske er der også en lille smagsprøve på 1940’ernes landkost, og en tur foran vaskebaljen, hvor du bliver sat til at vaske op med karskrubbe og sodavand.

Har du benzin i blodet er vognmandsforretningen noget for dig. Hvis du er heldig, får du måske en køretur i Zonestationens kranvogn fra 1929.I smedjen er der ild i essen, og den store snavsede smed har travlt med at hamre på jernet og regere med ilden.

 Program

Turen til oplevelsescenter Nyvang går via Fyn og Storebælt. Første stop bliver på rasteplads Knudshoved, hvor vi får et rundstykke med kaffe, mens vi nyder udsigten til Storebæltsbroen, Efter pausen kører vi over broen til Slagelse, hvor vi forlader motorvejen, og kører ad landevejen til Holbæk, hvor Nyvang ligger, og med en forventet ankomst kl. 11:00 er der god tid til at se Nyvang, inden forestillingen starter.

Kl. 12:00 mødes vi ved bussen og nyder en sandwich til frokost. Kl. 16:00 går forestillingen i gang, og varer indtil kl. 17:45. Ca. halvejs vil der være en pause med lidt forfriskninger. Efter showet får vi kl. 18.00 serveres en 2-retters middag inkl. 1 genstand i Madam Blå. Herefter går turen tilbage til det jyske.

Stop Afgang Hjemkomst Buslinjer i nærheden
Bilka, Agerøvej 7, 8381 Tilst 07:00 22:00 3A, 114
P-plads v/ Vestre Kirkegaard, 8700 Horsens 07:30 21:20 100, 114, 116
Bilka, Solkilde Alle 2, 7100 Vejle 08:00 21:15 4, 11, 202, 205